fbpx
woocommerce hosting

Woocommerce Hosting

WooCommerce, som är ett tillägg (plugin) till det populära blogg- och publiceringsverktyget WordPress har snabbt blivit en av världens största e-handelsplattformar. Likt WordPress bygger den på open source (öppen källkod) och har ärvt många av WordPress -verktygets styrkor: enkelhet och ett stort urval av insticksprogram. Att installera WooCommerce är precis lika enkelt som att installera vilket plug-in som helst. Ladda hem, använd WooCommerce Plugin efter aktivering och börja skapa din e-handel. Utöver detta finns ett stort tillval av plugin för check-outs (kassor) med stöd för till exempel kreditkortsbetalning eller Swish.

Hosting av WooCoomerce och WordPress

Vid val av hosting för WordPress och WooCommerce så rekommenderar via något av nedanstående alternativen, men är du osäker så är du givetvis välkommen att kontakta oss så hjälper vi er vidare till rätt val för just er e-handel. Vi på beebyte är bland de mest populära och rekommenderade hostingföretagen i Sverige för hosting av WooCommerce och WordPress. Vi ser till att hjälpa er med en uppsättning som är rätt för just er.

 

Med våra proaktiva övervakningsverktyg och serviceavtal kan vi säkerställa att er e-handel alltid fungerar på ett optimalt sätt och hjälpa er att undvika kostsamma driftstopp.

Woocommerce på Webbhotell

WooCommerce på webbhotell fungerar riktigt bra i de allra flesta fall. Tack vare våra unika verktyg, tillsammans med servrar som driftas i vårt toppsäkra datacenter i Karlstad så kan man komma långt med de resurser som finns i vårt Webbhotellserbjudande. För extra snabb drift kan man välja vårt High-Performance alternativ med snabbare processorer som i sin tur kortar laddtiderna, både för besökare och administratörer.

Woocommerce på VPS

För de allra mest krävande WooCommerce setuperna rekommenderar vi en egen VPS. Detta gör att ni helt och hållet kan konfigurera er miljö in i minsta detalj. Tack vare vårt partnerskap med Plesk kan vi erbjuda smarta lösningar för serverhanteringen. Med Plesk som installerad kontrollpanel får ni tillgång till flertalet smarta funktioner som annars hör hemma i vårt webbhotell. Som ett axplock kan nämnas staging, kloning och uppsäkring av WordPress / WooCommerce enligt best practices.

Vi kan e-handel

beebyte har efter flera decennier i branschen djup och gedigen kunskap av affärskritisk drift och hosting såsom den för e-handel. En e-handel måste vara tillgängligt dygnet runt, med bra prestanda för att konverteringar ska lyckas och e-handlaren nå optimal lönsamhet. Dessutom måste säkerheten vara på topp och automatiska säkerhetssystem på plats för att trygga driften.

Tack vare våra smarta automatiska system, samt vårt heltäckande erbjudande av serviceavtal kan beebyte hjälpa stora som små e-handlare att optimera sin närvaro på webben.

SMARTARE FUNKTIONER

Genom vårt samarbete med kontrollpanelstillverkaren Plesk så kan vi erbjuda en rad unika och smarta funktioner kring hanteringen av WooCommerce. Vad sägs om enkel staging -funktion eller one-click install av SSL certifikat? Eller varför inte autopatchning av både server, WordPress, teman och plugins?

Gratis flytthjälp

Att flytta en webbsida eller e-handel från en hostingleverantör till en annan kan vara en utmanande uppgift. Vi hjälper er kostnadsfritt att flytta er WooCommerce och WordPress site till oss. Givetvis ser vi till att det blir ingen eller så liten nedtid för er webbplats som möjligt. Läs mera om vår tjänst ”Gratis flytthjälp”.

beebyte