fbpx

Webbhotell

Sedan starten har vi på beebyte strävat efter att leverera marknadens mest prisvärda webbhotellslösningar. Vi brukar säga att av gör ”Smart Hosting”. Med det menar vi att vårt webbhotell erbjuder smarta lösningar (som staging och klon av WordPress -sidor), gratis SSL certifikat och integrerad övervakning. Detta kombinerat med ett attraktivt pris och superbra prestanda gör att vi tycker att det helt enkelt är ett smart val!

Våra webbhotell

Webbhotell Windows

Är ett modernt Windowsbaserat Webbhotell med stöd för det senaste inom Microsoft teknologi såsom dotnet core och MSSQL server.

Från 119 SEK / månad

Läs mer

Webbhotell WordPress

Är baserat på vårt Linux Webbhotell men med en förinstallerad WordPress instans. Båda har smarta verktyg för WP hantering.

Från 119 SEK / månad

Läs mer

Webbhotell Linux

Är ett toppmodernt linuxbaserat Webbhotell med stöd för de senaste PHP versionerna och med PHP Composer för t.ex. Laravel.

Från 119 SEK / månad

Läs mer

Webbhotell Standard eller Webbhotell High-Performance?

De allra flesta som flyttar sin sida till vårt webbhotell upplever en tydligt förbättring i laddtider redan på vårt standard webbhotell. Webbhotell High-Performance riktar sig till den som kräver ännu mera prestanda och som har en mera krävande webbplats. Webbhotell High-Performance finns tillgängliga för webbhotellen Linux och WordPress.

Ssd-baserat webbhotell

Vi har ett av marknadens mest konkurrenskraftiga webbhotell, vilket bland annat beror på vår välrenommerade IaaS / servertjänst som bygger på 100% SSD-baserad lagring. Tack vare detta blir svarstiderna extremt korta. Vår hostingtjänst innehåller heller inga begränsningar för ditt webbdata och du betalar ett fast pris.

styr allt från kontrollpanelen

Givetvis så kan du enkelt komma åt de allra vanligaste inställningarna från vår kontrollpanel (som är baserad på Plesk).Där kan du enkelt hantera domännamn, e-postkonton, databaser och inloggningar till ditt webbhotell. I vårt webbhotellspaket Webbhotell Infinite ingår lagring för ditt webbdata, hosting av domännamn och e-post. Utöver detta kan du givetvis köpa domännamnen i kontrollpanelen.

Behöver du flytthjälp?

Vi erbjuder alltid våra nya användare hjälp att flytta sina webbplatser, servrar eller VPSer gratis till oss. Genom åren har vi genomfört hundratals migrationsprojekt, såväl stora som små.

Allt från enstaka webbplatser till hela serverkluster har flyttats med gott resultat till vår hostingmiljö, allt i nära dialog med våra användare som via chatt har full kontroll och insyns i projektet.

Din data på hemmaplan

Våra datacenter är placerade i Karlstad, där servrarna skyddas med miljöövervakning, kyla samt redundant elförsörjning via UPS och dieselaggregat. Samtliga vitala serverkomponenter är byggda enligt N+1 principen för att våra hosting-lösningar ska vara tillgängliga dygnet runt.

Våra servrar är dessutom anslutna till ett av Europas största och kraftigaste stamnät. Genom anslutningen kan vi ge er som kund snabba svarstider och hög tillgänglighet. Anslutningen är skapad via fiber med redundans och geografisk diversitet (ingångar från olika geografiska positioner). 

beebyte