fbpx
Webbhotell Windows

Windows webbhotell

För oss är ny teknik oerhört spännande. Det är därför vi har valt att bygga ett modern Windowsbaserat Webbhotell med stöd för MSSQL, dotnet core och full trust. Givetvis på våra snabba servrar i Sverige och med smarta funktioner såsom gratis SSL certifikat via Lets Encrypt.

ETT MODERNT WEBBHOTELL

Antalet webbhotell som erbjuder Windows Server som plattform har under årens lopp minskat rejält. Vi ser dock att det fortfarande finns en stor efterfrågan på ett Windowsbaserat webbhotell som är modernt och som underhålls. Vi uppdaterar vår plattform med jämna mellanrum och lanserar ständigt nya funktioner.
 
För att plattformen ska vara modern och driftsäker så har vi också valt att inte erbjuda stöd för klassiska tredjepartskomponenter som t.ex. ASPUpload eller ASPJpeg. Vi har inte heller stöd för ParentPaths.

WEBBHOTELL INFINITE WINDOWS

119 SEK / Månad

50 GB SSD utrymme för ert webbdata

5 separata webbplatser utan extra kostnad

Fullt stöd för hosting av dotnet core

Ingen uppsägning eller bindningstid

Fullt stöd för Git

MSSQL Databas på SSD lagring

Skapa konto

Detaljerad Teknisk Specifikation

DNS Hosting:

Obegränsat antal domäner

E-post Hosting:

Obegränsat antal brevlådor

Utrymme för publik hemsida:

50 GB/webbplats

Backup och säkerhetskopiering:

Ja

Support:

Ja vardagar 8-17 (med undantag för lunch 12-13)

MSSQL Databas

Ja, 5st ingår per webbplats 

E-post alias: 

Ja

HTTP/2:

Ja

Webmail:

Ja

FTP access:

Ja

Datatransfer:

200 GB / mån

MySQL Databas:

Ja, 5 st ingår per webbplats

Fullt Git-stöd:

Ja

Möjlighet att själv skapa och återläsa backuper:

Ja, backuper tas en gång per dag, sparas i en vecka

Web Deploy via Visual Studio 2022:

Ja

Liveview av loggar:

Ja

Access till weblog -filer:

Ja

Applikations brandvägg:

Ja

Stöd för ASP Classic:

Ja

Stöd för .net:

Ja, .NET 6, .NET 5, .NET 4.8/.NET 4.7.2 och .NET 2.0

Stöd för dotnet core:

Ja, 2.0.7, 2.1.1, 2.1.6, 2.2.1, 2.2.2, 3.0.0, 3.1.1 och 5.0

Läs mer

Datacenter på hemmaplan

Våra datacenter är placerade i Karlstad, där servrarna skyddas med miljöövervakning, kyla samt redundant elförsörjning via UPS och dieselaggregat. Samtliga vitala serverkomponenter är byggda enligt N+1 principen för att våra hosting-lösningar ska vara tillgängliga dygnet runt.

Våra servrar är dessutom anslutna till ett av europas största och kraftigaste stamnät. Genom anslutningen kan vi ge er som kund snabba svarstider och hög tillgänglighet. Anslutningen är skapad via fiber med redundans och geografisk diversitet ((ingångar från olika geografiska positioner).

Behöver du flytthjälp?

Vi erbjuder alltid våra nya användare hjälp att flytta sina webbplatser, servrar eller VPSer gratis till oss. Genom åren har vi genomfört hundratals migrationsprojekt, såväl stora som små.

Allt från enstaka webbplatser till hela serverkluster har flyttats med gott resultat till vår hostingmiljö, allt i nära dialog med våra användare som via chatt har full kontroll och insyns i projektet. Klicka här för att läsa mer!

Gratis ssl

Aktivera SSL gratis med en knapptryckning. Vi har automatiserat certifikathanteringen med Lets Encrypt vilket ger dig möjlighet att enkelt aktivera HTTPS för din site. 

100% ssd

Med tekniken från Microsoft kan du vara säker på att din webbplats fungerar. Våra SQL Servrar använder sig av 100% SSD-disk och Microsoft SQL Server.

Kunnig support

Med vår välomtyckta support så kommer du alltid i kontakt med kompetent personal och får på så vis alltid bra svar på dina frågor. 

Fullt stöd för git

Vi har fullt stöd för Web Deploy och Git. På så sätt kan du enkelt arbeta med ditt projekt mot våra SSD baserade servrar.

.NET 6 MED FLERA

Vi försöker att ständigt hålla oss uppdaterade. Därför installerar vi nya .net core versioner så fort som vi ser att de släpps eller en förfrågan kommer från någon av våra användare. Givetvis har vi också Classic ASP stöd och stöd för .NET Framework med senaste version.

Webbhotellets servrar kör Windows Server 2016 och Windows Server 2019 (IIS Internet Information Services 10.0).

Ssd-baserat webbhotell

Vi har ett av marknadens mest konkurrenskraftiga webbhotell, vilket bland annat beror på vår välrenommerade IaaS / servertjänst som bygger på 100% SSD-baserad lagring. Tack vare detta blir svarstiderna extremt korta.

Vår hostingtjänst innehåller heller inga begränsningar för ditt webbdata och du betalar ett fast pris.

styr allt från kontrollpanelen

Givetvis så kan du enkelt komma åt de allra vanligaste inställningarna från vår kontrollpanel (som är baserad på Plesk).

Där kan du enkelt hantera domännamn,
e-postkonton, databaser och inloggningar till ditt webbhotell. I vårt webbhotellspaket Webbhotell Infinite ingår lagring för ditt webbdata, hosting av domännamn och e-post. Utöver detta kan du givetvis köpa domännamnen i kontrollpanelen.

Testa Beebyte - Utan kostnad!

Tryck på knappen för att göra ett konto, och använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell!

Skapa konto

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter.

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu. Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.

Skapa ett konto i Beebytes kundportal

beebyte