fbpx

VPS i och från sverige

Vi strävar efter att bli en av de bästa företagen när det kommer till affärskritisk hosting! Här kan du läsa mer om de funktioner som vår VPS-tjänst Scale Cloud VPS kan erbjuda dig och din verksamhet. 

Vi kan affärskritisk drift

Vi på beebyte har närmare 20 års erfarenhet av affärskritisk drift och hosting. Sedan mer än ett decennium tillbaks har vi arbetat med virtuella serverar och VPS hosting baserat på en rad olika teknologier (VMWare, Hyper-V, Virtuozzo, Xen och KVM), vi har med andra ord en gedigen erfarenhet av virtuell server drift och VPS lösningar för en rad olika behov. Vi kan hjälpa er med allt från drift av webbsidor, webbshopar och klustrerade lösningar till total drift av hela era infrastruktur för era kontor eller butiker.

Fördelar med VPS

Det finns många fördelar med att använda en VPS - här nedan hittar du fyra!  Och om du är osäker på om detta är rätt lösning för plånboken, besök vår sida Priser-Scale Cloud VPS så kan du direkt i vår priskalkylator räkna ut hur mycket det kostar att ha din miljö hos oss. 

Enkelt att sätta igång

Vår VPS-plattform är skapad och redo för automation. Vår användare har tillgång till ett stort urval av mallar (sk. templates) med både Windows och Linux versioner. Du kan även själva bygga egna installationsscript (sk. recepies). Givetvis kan du automatisera backuper, samt återläsa dem när du själv önskar.

anpassa efter dina behov

Allt från att ansluta med en konsol (om du skulle ha råkat låsa dig ute), till att starta om eller boota din server från ISO image kan du göra på egen hand. Ni kan givetvis utöka diskutrymmet på er server om ni vill lagra mera data på vår speglade och stripade SSD -lagring. Alla VPS servrar levereras utan bindningstid, du kan alltså när som helst avsluta tjänsten.

säker hosting

Via vår kontrollpanel så kan du själv hantera IP-adresser, nätverksanslutningar samt brandväggsregler. Dessutom så förvaras servrarna i ett säkert serverrum i försvarets gamla lokaler i Karlstad, forfarande skyddade av beväpnade vakter. All serverdata lagras med andra ord inom Sverige på speglad SSD -disk.

flexibla lösningar

Skala upp eller ner din servers prestanda i takt med att era behov förändras. Du kan också ta en kopia på din server eller göra om den till en mall. Skulle ett fel uppstå på den fysiska hårdvaran så sker en automatisk failover av er server för att garantera tillgängligheten. 

Känn dig säker med bitninja

Vi är återförsäljare av bitninja – den ledande applikationsbrandväggen för webbservrar på marknaden. Genom att använda bitninja så kan ni säkerställa att elakartad trafik, och sk. bot-nät tidigt blockeras från att nå er server samt att skadlig kod aldrig får fäste bland era applikationer.

Läs mer om bitninja på vår blogg.

säkra datacenter

beebytes VPS Servrar driftas från våra högteknologiska och säkra datacenter i Karlstad där hårdvara och miljö övervakas av automatiska system dygnet om och beredskapstekniker finns redo att rycka ut om något skulle ske.

Återvunnen luft

Vår inluft håller 25 grader celsius vilket är i linje med rekommendationerna från vår leverantörer. Värmen återvinns och används för att värma kontor och varmvatten, vilket bidrar till den kostnadseffektiva nivån på våra VPS:er.

miljövänlig el

Strömmässigt matas servrarna med el som är märkt ”Bra Miljöval” samt är anslutna bakom såväl UPS (batterikraft) -system samt reservkraft (diesel). Detta gör att vi klarar mycket långa strömavbrott.

stabil anslutning

Vår internetanslutningar sker via redundanta fiberpar med diversitet (går olika geografisk väg) till Netnod i Stockholm där de i sin tur ansluts till ett av Europas snabbaste och stabilaste IP-nät.

beebyte