fbpx

Supportpaket

Som en av de första hostingleverantörerna på marknaden kan vi erbjuda supportpaket med tydliga gränser för när första svar på en förfrågan senast ska ske! Detta är tidigare något som varit förbehållit stora aktörer med stora outsourcing kontrakt. Genom att välja ett supportavtal till din dedikerade server eller VPS kan du enklare planera din verksamhet samtidigt som du också kan sänka era löpande kostnader.

Garanterad svarstid

Vi använder oss av nyckeltalet MTTR (Mean Time To Respond) för att mäta våra svarstider till er. Klarar vi inte att hålla utlovade svarstider så har ni rätt att få hela eller delar av månadsavgiften återbetald.

Timbank för konsultation

I vårt supportpaket premium plus får du tillgång till 2 timmar konsultation per månad. Tiden kan användas för att t.ex. prestandaoptimera er sida eller felsöka ett plugin.

Tecknas per månad

Våra supportpaket tecknas per månad och betalas månadsvis i efterskott. Enkelhet i varje steg är vår modell för att leverera kundnöjdhet, något vi enligt undersökningar är riktigt bra på.

SUPPORTPAKET FÖR VPS OCH DEDIKERAD SERVER

Nedan presenteras våra tre olika supportpaket. Dessa kan kombineras med våra SLA avtal för ökad tillgänglighet och funktioner som dygnet runt assistans.

BAS

Ingår utan kostnad

0 SEK

Vardagar 08.00-17.00
(Lunchstängt 12-13)

8 timmar svarstid

Frågor om användarportal
och tjänster

Skapa konto

PREMIUM

Innehåller allt i bas

795 SEK

Vardagar 08.00-17.00
(Lunchstängt 12-13)

4 timmar svarstid

Assistans med DSN pekningar

Installation av månatliga uppdateringar

Installation av applikationer

Hantering av rättigheter

Skapa konto

PREMIUM+

innehåller allt i premium

1495 SEK

Vardagar 08.00-17.00 
(Lunchstängt 12-13)

1 timme svarstid

2 timmar timbank för konsultation

Skapa konto

beebyte