fbpx

Plesk Partner

Plesk är en av världens mest använda programvaror för kontrollpaneler. Med Plesk kan man hantera såväl webbapplikationer som servern i helhet. Tack vare det stora utbudet av plugins och tillägg så nås en oerhört hög nivå av automation och säkerhet. beebyte är också en av få Plesk partners med över 10 års erfarenhet av programvaran på såväl Windows som Linux -plattformar.

Enkel hantering av webbplatser

Via kontrollpanelen kan man sköta all administration som krävs för en webbserver eller databasserver. Till exempel kan man hantera inloggningsuppgifter, installation och uppdateringar av kända webbapplikationer t.ex. WordPress samt resursutnyttjande och quotas (kvoter) för resursuttnyttjande.

Med hjälp av den ständigt växande tilläggskatalogen går det enkelt att lägga till nya funktioner på servern, till exempel stöd och hantering av Docker containrar. Tilläggskatalogen finner ni här.

Plesk – bäst på WordPress Hosting

Genom sitt unika partnerskap med Automaticc, skaparna bakom WordPress, så är Plesk den bästa lösningen för hantering av webbplatser byggda i WordPress. I Plesk Web Pro Edition och uppåt så inluderas Plesk berömda WP Toolkit, vilket ger möjlighet till att enkelt sätta upp staging-sidor, sätta sidor i underhållsläge samt hantera lösenord och inloggnings centralt. Givetvis levereras Plesk också med en oerhört kompetent funktion för skapande och återläsningar av säkerhetskopior.

Man skulle kunna säga att vi gillar plesk för att det är:

Snabbt

Plesk ger tillgång till enkel hantering av alla era WordPress -sidor!

Smart

Givetvis finns bra och enkla integrationer för att aktivera gratis SSL via LetsEncrypt

enkelt

Använd extensions/tillägg för att göra er installation ännu kraftfullare

Testa Beebyte - Utan kostnad!

Tryck på knappen för att göra ett konto, och använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell!

Skapa konto

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter.

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu. Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.

Skapa ett konto i Beebytes kundportal

beebyte