fbpx
PaaS

Beebyte paas

Med beebyte PaaS (Platform as a Service) så är det riktigt enkelt att komma igång med en skalbar och tillgänglig plattform för dina projekt. Med några knapptryck kan ni enkelt sätta upp den tjänst ni vill använda – utan att behöva hantera och patcha servrar! 

Du sköter koden – Vi sköter infrastrukturen

I vår tjänst använder du dig av Cloudlets för att styra hur många resurser du vill tilldela din applikation och hur den ska skala vid större eller mindre belastning. En Cloudlet motsvarar 128 MiB RAM och 400Mz CPU-kraft, och beroende på hur mycket RAM och CPU-kraft din applikation behöver varierar också antalet Cloudlets. Du sätter själv ett maxantal Cloudlets för att bestämma maxgränsen av resurser som applikationen behöver, medan vår tjänst hushåller med den angivna mängden resurser och ser till att endast det nödvändiga antalet Cloudlets används.  

Fullt stöd för Containers

I vår plattform kan du enkelt inkludera dina egna Docker containrar och dra full nytta av Kubernetes för hanteringen. Dessutom så kan du lansera en rad färdiga klusteruppsättningar för t.ex. MySQL/MariaDB, Elasticsearch, WordPress och Magento – helt out of the box.

Betala bara för det du faktiskt använder

Vi tycker inte om att krångla till det. Därför är vår prislista från början uppsatt för att ge förutsägbarhet. Ju mer resurser du använder eller reserverar till dina projekt desto större rabatt utgår för de givna resurserna. Givetvis ser du en prisindikation hela tiden i vår kontrollpanel under tiden du konfigurerar din infrastruktur.  

Din Data är aldrig långt borta

Våra datacenter är placerade i Karlstad, där servrarna skyddas med miljöövervakning, kyla samt redundant elförsörjning via UPS och dieselaggregat. Samtliga vitala serverkomponenter är byggda enligt N+1 principen för att våra hosting-lösningar ska vara tillgängliga dygnet runt.

Våra servrar är dessutom anslutna till ett av Europas största och kraftigaste stamnät. Genom anslutningen kan vi ge er som kund snabba svarstider och hög tillgänglighet. Anslutningen är skapad via fiber med redundans och geografisk diversitet (ingångar från olika geografiska positioner). 

Priskalkylator

Här kan du snabbt räkna ut hur mycket det skulle kosta att ha ett kluster i beebyte PaaS!

Support i världsklass

När du blir kund hos oss får du även ta del av vår erfarna support

intuitivt gränssnitt

Med bara ett par klick kan du köra igång en lastbalanserad lösning, databaskluster eller dina egna containrar.

Skalbarhet

Med beebyte PaaS kan du enkelt höja eller sänka kapaciteten på applikationen, både vertikalt och horisontellt.

Kostnadseffektivt

Betala inte mer än vad du behöver. Låt beebyte Paas administrera resurserna efter lasten på din applikation.

beebyte paas - Du sätter gränsterna

Nyfiken? Kolla in den här videon där vi går igenom alla fördelar med beebyte PaaS!

Testa Beebyte - Utan kostnad!

Tryck på knappen för att göra ett konto, och använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell!

Skapa konto

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter.

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu. Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.

Skapa ett konto i Beebytes kundportal

beebyte