fbpx

Nopcommerce

NopCommerce är en av marknadens mest använda e-handelsplattformar som är licensierat som öppen källkod under GPL (GNU General Public License). Detta innebär att att plattformen är fri att använda och kan anpassas efter din hemsidas behov! nopCommerce beebyte är också en av två rekommenderade hosting partners i EU av nopcommerce.com.

HOSTING AV E-HANDEL OCH AFFÄRSKRITISK DRIFT

beebyte har efter flera decennier i branschen djup och gedigen kunskap av affärskritisk drift och hosting såsom den för e-handel. En e-handel måste vara tillgängligt dygnet runt med bra prestanda för att konverteringar ska lyckas och e-handlaren nå optimal lönsamhet. Tack vare våra smarta automatiska system, samt vårt heltäckande erbjudande av serviceavtal kan beebyte hjälpa stora som små e-handlare att optimera sin närvaro på webben.

Som enda svenska och en av två hostingbolag inom EU, är beebyte.se testat och rekommenderat som silver hostingpartner av nopcommerce.com. Det innebär att våra plattform är grundligt testad av nopcommerce.coms egna experter.

nopCommerce Hosting på pålitlig plattform

beebyte har erfarenhet av olika lastbalanserade och klustrerade lösningar för nopCommerce och webbdrift baserad på Microsoft teknologi. Allt från lastbalanserade IIS servrar till redundanta, klustrade eller speglade MSSQL databasuppsättningar. Givetvis förutsätter det också en stabil servermiljö med snabb lagring och hög tillgänglighet så att er e-handel alltid är redo att ta emot nya kunder och beställningar.

Genom de olika serviceavtal som vi erbjuda kan vi ta stort ansvar för er nopCommerce hosting så att du kan fokusera på din kärnaffär.

beebyte