fbpx

Managed server

Managed Server bygger på att vi tar hand om er server så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Med modern virtualiseringsteknik så är det enkelt att skapa hundratals om inte tusentals servrar. På ett ögonblick kan man kopiera eller skala upp en server om det behövs. Däremot så behöver en server, trots modern virtualiseringsteknik, någon som tar hand om den.

Enkel och kraftfull hosting 

Tillsammans med ett urval av välbeprövade, smarta programvaror och tjänster ser vi till att er server rullar perfekt, dygnet runt. Skulle ett problem uppstå så är vi via monitoreringen snabbt på plats för att försöka felavhjälpa. Och om ni stöter på problem, ja då finns det ett beredeksapsnummer till oss som ni kan ringa – dygnet runt.

Övervakning 24/7

Övervakning dygnet runt med automatisk inställelse vid driftstörning samt tillgång till beredskapstekniker 24/7

säkra uppdateringar

Avbrottsfria uppdateringar av operativsystemet via KernelCare samt månatlig översikt via beebytes uppdateringstjänst

Hög säkerhet

Smart applikationsbrandvägg från marknadsledande BitNinja

plesk för kontroll

Marknadsledande kontrollpanel från Plesk med toolkit för WordPress med stöd för obegränsat antal domäner

En samling av kraftfulla tilläggstjänster

Tjänsten består av följande tilläggsstjänster:

  • BitNinja server security som per automatik uppdaters och stoppar skadlig trafik innan den ens nåt er server. Dessutom söker den igenom filer efter skadlig kod.
  • beebyte SLA (Service Level Agreement) Platform och Platform Plus gör att vi dygnet om övervakar er servers hälsa. Dessutom kan ni när som helst ringa vår beredskapstekniker (24/7) vid besvär.
  • KernelCare gör att vi kan installera uppdateringar på er server utan att behöva starta om den.
  • Virtuell server via Beebyte Scale Cloud VPS tillkommer
  • Plesk Web Host Edition med WordPress -toolkit som gör att ni kan sätta upp och hantera era egna kunder. Dessutom kan ni ge dem egen inloggning. Plesk innehåller också verktyg för gratis SSL -certifikat via LetsEncrypt och staging / kloningsfunktioner för WordPress.
  • IPv6 stöd inkluderas givetvis!

Managed Server

Vi tar hand om din server

1499 SEK / Månad

Övervakning, dygnet runt

Eget direktnummer

Inkluderad applikationsbrandvägg

Tillgång till egen root-access

SKAPA KONTO

Din data är aldrig långt borta

Våra datacenter är placerade i Karlstad, där servrarna skyddas med miljöövervakning, kyla samt redundant elförsörjning via UPS och dieselaggregat. Samtliga vitala serverkomponenter är byggda enligt N+1 principen för att våra hosting-lösningar ska vara tillgängliga dygnet runt.

Våra servrar är dessutom anslutna till ett av Europas största och kraftigaste stamnät. Genom anslutningen kan vi ge er som kund snabba svarstider och hög tillgänglighet. Anslutningen är skapad via fiber med redundans och geografisk diversitet (ingångar från olika geografiska positioner). 

beebyte