fbpx

mAgento Hosting

Magento är en av de e-handelsplattformar som bygger på öppen källkod, och har efter sin lansering 2008 växt i snabb takt, mycket tack vare dess höga anpassningsförmåga. Vi på beebyte har en lång erfarenhet av att använda 

låt experter på LAMP hjälpa till

Bra, snabb och stabil Magento hosting förutsätter en djup kunskap i olika server och open source -teknologier. Hosting och drift av Magento sker vanligtvis på servrar eller webbhotell som använder sig av den så kallade LAMP -stacken (Linux Apache PHP MySQL). Precis som många andra e-handelsplattformar så är Magento relativt databasintensivt varpå beebytes lagringsplattform med endast SSD -disk är optimalt för drift av bland annat Magento.

Genom sin djupa kunskap och långa erfarenhet kring LAMP -stacken kan beebyte hjälpa er att hitta rätt infrastruktur och serviceavtal för en optimal och kostnadseffektiv magento hosting.

Affärskritisk Hosting 

beebyte har efter flera decennier i branschen djup och gedigen kunskap av affärskritisk drift och hosting såsom den för e-handel. En e-handel måste vara tillgängligt dygnet runt med bra prestanda för att konverteringar ska lyckas och e-handlaren nå optimal lönsamhet. Tack vare våra smarta automatiska system, samt vårt heltäckande erbjudande av serviceavtal kan beebyte hjälpa stora som små e-handlare att optimera sin närvaro på webben.

beebyte