fbpx

Hosting E-handel

Vi på beebyte vet att hosting och drift av e-handel är för många en affärskritisk typ av drift. Det är viktigt att systemen fungerar fullt ut under dygnets alla 24 timmar för att nå optimal konverteringsgrad, samtidigt som vi också erbjuder lösningar för alla typer av e-handel. Här kan du läsa mer om våra tjänster för e-handel!

Tjänster för alla typer av e-handlare

Med mer än 10 år i branschen så vet vi att alla e-handlare har behov av högkvalitativa tjänster. Oavsett om man driver sin e-handel ensam som enskild firma eller är flera anställda och omsätter 100 -tals miljoner kronor varje år. Därför har vi utvecklat en rad olika tilläggstjänster som hjälper våra användare oavsett var man befinner sig i sin tillväxtresa. Allt från enklare övervakningssystem såsom vår tjänst Iris till skräddarsydda serviceavtal.

Vikten av flexibilitet

Att behoven för en e-handelslösning ser olika ut från tid till annan är inget konstigt. Många har t.ex. vår-rea eller Black Friday erbjudanden inför julen. Därför är det viktigt att välja en plattform som enkelt kan skala upp och ned i kapacitet utan att för den skull generera nya bindings eller uppsägningstider. Med våra virtuella servrar betalar man bara för det man använder från en timma till en annan. På så sätt kan du alltid stå redo för nya försäljningsrekord!

affärskritisk drift

Hosting och drift av e-handel är för många en affärskritisk typ av drift. Det är vitkigt att systemen fungerar fullt ut under dygnets alla 24 timmar för att nå optimal konverteringsgrad.

Oavsett när dina besökare väljer att besöka er webbshop så måste den svara snabbt och bra för att ge en så bra köpupplevelse som möjligt. Vår plattform är optimerad för databastunga applikationer som e-handelssystem samt att våra datacenter är byggda för hög tillgänglighet. Att servrarna är anslutna till ett av norra europas största stamnät samt är placerade i Sverige borgar för snabba svarstider för svenska och nordiska e-shoppare.

beebyte