fbpx

Förfrågan om flytthjälp

Nedanstående formulär fylls i av kunden för att begära flytt av webbsida, domän och/eller e-post. Efter att formuläret skickats in skapas ett ärende hos beebyte support. Via beebytes användarportal och e-post kan ni sedan följa ärendet och kommunicera med vår support. När ärendet är mottaget så återkommer vi med tid för flytt. Använd ett formulär per organisation och webbplats i användarportalen.

Flyttformulär

Använd ett formulär per organisation och webbplats i användarportalen.

Om du är återförsäljare eller partner

Om du är återförsäljare / partner till beebyte så kommer vi att behöva en kundorganisation att placera tjänsterna på. Ange denna nedan

Godkännande av flytt

När flytten av era tjänster är klar så kommer vi att skicka ett e-postmeddelande till er där ni får 5 dagar på er att godkänna att flytten genomförts på ett korrekt sätt. Behöver något korrigeras efter flytten så ingår då detta inom ramen för den fria flytten.

Skapa konto

För att vi ska kunna genomföra en flytt av webbsida, domän och/eller e-post krävs det att du har ett konto i vår användarportal. Om du inte har ett, klicka på "logga in" i menyn och skapa ett konto innan du fyller i formuläret.

    beebyte