fbpx

Drupal Hosting

Drupal är ett av världens mest spridda och omtyckta CMS (Content Management System). Det är baserat på öppen källkod och använder sig av den populära LAMP stacken (Linux Apache MySQL PHP), därför är det av yttersta vikt att välja rätt partner för drupal hosting när det är dags att låta besökare strömma till er sida. beebyte har mångårig erfarenhet av att drifta lösningar baserade på LAMP  och vi kan hantera drupal hosting på allt från enklare (men kraftfulla) webbhotellslösningar baserade på Linux till avancerade, lastbalanserade så kallade HA-lösningar.

Välj rätt partner för drupal hosting

beebyte har mångårig erfarenhet av att drifta lösningar baserade på LAMP  och vi kan hantera drupal hosting på allt från enklare (men kraftfulla) webbhotellslösningar baserade på Linux till avancerade, lastbalanserade så kallade HA-lösningar.

För att er Drupal installation ska kunna prestera maximalt och ge en bra användarupplevelse så är prestandan kritisk. Våra system använder 100% sk. SSD -disk vilket ger enormt korta svarstider. Dessutom finns våra servrar placerade i egna hallar i Sverige, anslutna till ett av europas stabilaste och snabbaste IP-nät!

två sätt att använda drupal

För mindre webbplatser så är vårt välomtyckta Webbhotell Linux ett ypperligt alternativ, där ni bland annat får Gratis SSL certifikat via LetsEncrypt och 50 GB speglad SSD lagring. 

För större webbplatser kan vi skräddarsy ett alternativ som passar just dig. Givetvis vilar vårt förslag på våra välkända virtuella servrar. Bland annat innebär detta full skalbarhet och möjlighet till 24/7 incidenthantering, allt för att din Drupal-instans ska kunna leverera på dina förväntningar!

Om du är intresserad av en skräddarsydd läsning, tryck här för att komma i kontakt med oss och få igång din Drupal Hosting idag!

Webbhotell Linux

För mindre webbplatser så är vårt välomtyckta Webbhotell Linux ett ypperligt alternativ. 

119SEK / Månad

Gratis SSL certifikat via LetsEncrypt

50 GB speglad SSD lagring

Smart och lätthanterlig kontrollpanel

Daglig backup av webbplatsen och databaser

Obegränsat med mailboxar och maillagring

TILL LINUX WEBBHOTELL

Din data är aldrig långt borta

Våra datacenter är placerade i Karlstad, där servrarna skyddas med miljöövervakning, kyla samt redundant elförsörjning via UPS och dieselaggregat. Samtliga vitala serverkomponenter är byggda enligt N+1 principen för att våra hosting-lösningar ska vara tillgängliga dygnet runt.

Våra servrar är dessutom anslutna till ett av Europas största och kraftigaste stamnät. Genom anslutningen kan vi ge er som kund snabba svarstider och hög tillgänglighet. Anslutningen är skapad via fiber med redundans och geografisk diversitet (ingångar från olika geografiska positioner). 

beebyte