fbpx

Dedikerad Server

Med en dedikerad server är du till skillnad från en virtuell server helt ensam om att använda den fysiska serverns alla resurser. beebyte är unika i vårt dedikerade server erbjudande. Flexibla bindningstider, inga snurrande diskar (blixtsnabb 100% SSD lagring – som alltid) och fulla administrationsrättigheter till er server från första sekund! Givetivs kommer er server också levererad med IPMI anslutning vilket gör att ni på ett enkelt sätt kan starta om, slå av och på servern samt ansluta till konsolen.

Stabil internet access

Vår hall och din server är ansluten direkt mot stora nät i Sverige via redundant internetförbindelse med diversitet (kablarna går fysiskt och geografiskt två helt olika vägar). Detta borgar för korta laddningstider och hög upptid.

backup

Vi hjälper dig med att säkerhetskopiera ert data från er dedikerade server. Det finns också möjlighet till off-site backup i vårt sekundära datacenter, placerat mer än 5 kilometer från vårt primära. Tjänsten baseras på beebyte B3 backups.

Säkerhet

Din server är ansluten till säker elleverans via dieselaggregat och batteribackup. Servern är placerad i vårt säkra datacenter som dygnet runt bevakas av vakter.

VPN och nät

Dedikerad server ger full frihet nät och konnektivitetsmässigt. Använd såväl IPv4 som IPv6 och sätt upp den VPN -lösning som du själv önskar och tycker om. Vi har också möjlighet att göra skräddarsydda nätlösningar.

EN SERVER PÅ DINA VILLKOR

Även om vår virtualiseringsplattform Scale Cloud klarar av 99,9% procent av alla typer av workloads så finns det tillfällen där en dedikerad server fortfarande kommer till sin rätt. Beroende på era behov kan det också vara en mera kostnadseffektiv lösning.

Givetvis kan den dedikerade servern levereras så att den är redo för virtualisering med VMWare, Windows (Hyper-V) eller KVM.

Vi har ett relativt stort lager med dedikerade servrar som är redo att tas i bruk med kort varsel. Utöver detta har vi möjlighet att skräddarsy en serverlösning som passar precis ditt företag. Kontakta oss gärna här så berättar vi mer!

Dedikerad Server 1

Standard

2499 SEK / Mån

8 Core CPU Intel E5-2609 v4

16 GB RAM

2x960 GB Enterprise SSD

Daglig backup (7 dagars historik)

15 000 GB inkluderad trafik/månad

IPMI Remote Access

Dedikerad Server 2

KRaftfull server

3995 SEK / Mån

2x8 Core CPU Intel E5-2609 v4

64 GB RAM

4x960 GB Enterprise SSD

Daglig backup (7 dagars historik)

15 000 GB Inkluderad trafik/månad

IPMI Remote Access

Tailored Server

Skräddarsys efter behov

från 1995 SEK / Mån

Anpassas helt efter era behov

Möjlighet till skräddarsydda betalningsmodeller

Brett sortiment av nya och begagnade servrar

kontakta oss för offert

beebyte