fbpx

Bitninja Server Security

För att se till att våra servrar är skyddade mot eventuella intrång eller attacker använder vi oss av Bitninja Server Security, en av marknadens mest pålitliga webbapplikationsbrandväggar (WAS - Web Application Firewall9) när det kommer till cybersäkerhet. Bitninja ingår för alla våra webbhotellskunder (ej Webbhotell Windows som istället skyddas av annan WAF). Vill ni ha mera information om hur bitninja fungerar och hur tjänsten den arbetar rent tekniskt kan ni kolla på videon här nedan!

Bitninja Server Security

Nyfiken? Kolla in den här videon för att se vad Bitninja handlar om! Eller besök bitninjas webbplats.

Prova bitninja kostnadsfritt!

Är ni intresserade av att se vad bitninja kan göra för er server hos beebyte? Då kan ni pröva det utan kostnad. Kontakta oss så sätter vi upp ett kostnadsfritt 7-dagarstest åt er. 

Håller borta farlig trafik

Svartlistar och grålistar trafik som inte ska vara på din hemsida och skyddar sidan från att farlig trafik tar sig in på den. Givetvis är bitninja integrerad i vår användarportal för smidigt vitlistning direkt ifrån den.

Blockar skadligt innehåll

Web Application Firewall (WAF), skannar och analyserar ständigt det inkommande trafikflödet till servern och letar efter skadligt innehåll. Så fort den upptäcker misstänkt skadlig kod blockeras det för ytterligare handlingar.

säker captcha

CAPTCHA för att skilja mellan mänsklig och botgenererad trafik om IP adressen är grålistad. Smart hantering av att vitlista adressen om Captchan klaras.

Säkerhetsskydd till din hemsida!

Bitninja använder sig av riktigt smart teknik för att öka säkerheten för t.ex. WordPress. Genom att identifiera från vilka IP adresser skadlig kod sprids, och dela den informationen närmast i realtid med andra bitninja användare så ”grålistas” adresserna. På så vis når aldrig trafik från infekterade datorer eller servrar fram till webbplatserna. Med bitninja kan ni sluta att använda säkerhetsplugins som har en tendens att öka laddtiden för era webbplatser.

beebyte